welkom bij NieuweWereld.NU de omgekeerde wereld

Welkom, mijn naam is Sandra Boer. Deze website en het aanbod is voortgekomen uit mijn inspiratie en ervaringen.

Voor mij is de omgekeerde nieuwe wereld: leven vanuit het vertrekpunt dat we in wezen licht zijn, een stralende ster, in plaats vanuit de fysieke mens.

Blauwdruk
Voorjaar 2019 dat ‘ik’ de keuze heb gemaakt om als mens Sandra de vervorming te leven. Met als gevolg angst en een misvormd zelfbeeld. Ik zag voor me hoe ik op aarde kwam met een schuine streep \en ik op het laagste punt zat.  Ik zag hoe ik me had aangepast en van men essentie was weggeraakt. Ik zag hoe alle ervaringen die ik heb opgedaan hebben bijgedragen aan het mij herinneren wie ik ten diepste ben: een stralend lichtwezen. Het dieptepunt was de dag van helderheid over mijn blauwdruk.
Dezelfde dag kreeg ik contact met de oorsprong en kreeg ik de boodschap om vanaf nu mijn licht te leven. Vanaf het dieptepunt onstond nog een schuine streep/ waardoor er een V onstond.  Het was voor mij een duidelijk beeld. Naarmat ik vanaf de linkerpoot – vervorming naar beneden zakte kwam ik ook steeds meer in contact met het licht. De ervaringen die ik daarin heb gehad kan ik nu plaatsen op de lijn van de V.

Inzichten en diepe ervaringen
2001 eerste diepe spirituele ervaring die mijn zoektocht naar wat er meer is op gang heeft gebracht. Tijdens diep verdriet na plotseling vertrek van mijn man voelde ik dat ik mezelf terugkreeg. Daarna volgden een aantal jaren van nog meer verlies en lastige omstandigheden. Overlijden dieren, droomhuis verkopen, ontslag, kinderen in de problemen.
2011 viel mijn missie binnen > verspreiden van licht en liefde aan zoveel mogelijk mensen
2012 sinterklaas verhaal > val van het systeem 
2014 nieuwe wereld ontstaat > verandering mensbeeld
2016 vertrek > ontdekken wie ik ben als ik het leven door mij heen laat stromen
2018 afronden van de zoektocht > ik ben de nieuwe wereld zelf binnen en buiten één.
vanaf dat moment steeds leger en leger.
2019 helderheid over blauwdruk > ontstaan van de V en nu de weg naar boven afleggen. Steeds verder weg van de vervorming. 

Het V perspectief.
Hier komt binnenkort ter inspiratie een tekening van de V met woorden die passen bij vervorming en verlichting.