Leef je licht op aarde

Dat iedereen verlicht is, is een gegeven, steeds meer mensen gaan zich dat herinneren, maar hoe pas je dat toe in de dagelijkse praktijk? Vanaf het moment dat ik me besefte dat ik een spiritueel, energetisch wezen ben op aarde om het mens-zijn te ervaren, is mijn leven gaan kantelen en kreeg ik allerlei informatie tot me om vanuit dit perspectief te leven. Dit heeft mij gebracht dat ik me eindelijk veilig en thuis voel op deze planeet en ik hier ben om bij te dragen vanuit mijn zijn.

De kennis en ervaring die ik hierover heb opgedaan heb ik samengebracht in een compact programma voor mensen die al een weg hebben afgelegd in bewustwording.
Dit programma is er in een één op één traject voor mensen die met mensen werken, zie de masterclass. Of in een groep voor iedereen die zich daartoe geroepen voelt, zie de cursus.
Heb je hierover vragen, dan beantwoord ik deze graag. Zie daarvoor de pagina: contact, als je mij een mail stuurt kun je aangeven of je wilt dat je ik je terugbel, of dat jij mij belt.

Welkom!
Hartgroet,
Sandra