Leef je licht op aarde – aanbod

Dat iedereen verlicht is, is een gegeven, steeds meer mensen gaan zich dat herinneren, maar hoe pas je dat toe in de dagelijkse praktijk? Hoe ga je om met jezelf en hoe draag je dit over aan anderen?
Vanaf het moment dat ik me besefte dat ik een spiritueel, energetisch wezen ben op aarde om het mens-zijn te ervaren, is mijn leven gaan kantelen en kreeg ik allerlei informatie tot me om vanuit dit perspectief te leven. Dit heeft mij gebracht dat ik me eindelijk veilig en thuis voel op deze planeet en ik hier ben om bij te dragen vanuit mijn zijn.

De kennis en ervaring die ik hierover heb opgedaan deel ik op verschillende manieren met mijn aanbod. Kijk maar of iets voor jou bijzit.

Wil je mij eerst leren kennen? Mail me voor de mogelijkheden: sandra@nieuwewereld.nu

Welkom!
HarteLichtgroet,
Sandra