Coach de coach

Als coach werken met de magic coach box.

Jezelf zijn hoe doe je dat? Die vraag heeft mij altijd bezig gehouden. Ik zat ondanks een leuk leven in de knoop met mezelf en het leven.
Dat is gaan keren nadat ik doorzag dat ik mezelf was kwijtgeraakt in het aanpassen zoals ik dacht, dat van mij werd verwacht. 

Daardoor veranderde mijn mensbeeld. Voor mij zijn mensen op aarde om zich door ervaringen te herinneren dat ze een liefdevol lichtwezen zijn en in essentie heel. Dit gaf mij een ander ander perspectief op coachen. 
Iedereen heeft recht op zijn of haar eigen ervaring en ieders beleving doet ertoe. Ieder mens is uniek en bestaat uit vorm, een lichaam, wat als bron het vormloze kent. Deze bijzondere combinatie wordt zichtbaar met de magic coach box en voelbaar voor de coachee.

De magic coach box is geboren uit mijn verlangen een transitie-instrument te bieden waarbij de coachee in vrijheid antwoorden in zichzelf kan ontdekken vanuit zijn of haar bron. 
Daar is kracht – eigen regie -, lichtheid – het speelse element – en ruimte voor nodig. Ruimte ontstaat dankzij de structuur van het speelveld en de extra dimensie daarvan. 
Het spel in combinatie met de speelwijze en de werking van het veld maken me enthousiast en draag ik met plezier over. Hoe ik je hierin bijsta kun je vinden op de website van magic coach box bij de intensive en het VIP-traject. Je kunt de magic coach box ook zonder traject aanschaffen.