Beschrijving en woorden over Sandra Boer

Beschrijving over mezelf:

Kort gezegd hou ik van samenzijn met mensen, ontmoetingen met diepgang en ik vind het ook heerlijk om alleen te zijn. Ik hou van onderweg zijn, schrijven, dansen, creatief bezig zijn, stilte, dieren, natuur. Wat verder nog:

 • Bewustzijnsontwikkeling is mijn natuur, ik hou van verdieping, naar de kern gaan.
 • Van hoe om te gaan met jezelf en je zelf ontwikkelen heb ik een studie gemaakt.
 • Toepassingen uitvinden die cliënten ondersteunen in hun ontwikkeling vind ik leuk.
 • Ik werk graag met andere mensen samen.
 • Als geestelijke nood hoog is ben ik op mijn sterkst.
 • Ik heb een onderzoekende geest. In grote lijnen hou ik in de gaten wat er wereldwijd, in ons land en in dichte omgeving speelt, dat vertaal ik naar het evolutieproces waar we in zitten en pas mijn aanbod daar op aan. Ik sta open voor vernieuwing.
 • Als veldmeester krijgt mijn achternaam Boer steeds meer betekenis. In het werken met mensen zorg ik voor een bedding waarin zaadjes geplant kunnen worden, leer ik hoe daarvoor te zorgen zodat ze tot bloei komen.
 • Ik laat mensen hun eigen nieuwe wereld ontdekken.
 • Ik vind het leuk om mensen met elkaar in verbinding te brengen.
 • Zijn in de natuur geeft mij energie, daar verblijf ik graag met dieren.
 • Onderweg zijn samen met mijn kat brengt een glimlach op mijn gezicht.
 • In NieuweWereld.NU geef ik uiting aan wat er door mij heen stroomt naar anderen.

Woorden die anderen over mij zeggen:

In een cursus kreeg ik de opdracht verschillende mensen woorden te vragen waarvan zo vinden dat ze bij mij passen. Deze staan in dit hart weergegeven.

gaves

Contact Beschrijving en Woorden over mij