Beschrijving en woorden over Sandra Boer

Beschrijving over mezelf:

Kort gezegd hou ik van samenzijn met mensen of met mijn paardjes, maar ik vind het ook heerlijk om alleen te zijn. Ik hou van lezen, schrijven, dansen, creatief bezig zijn, stilte, dieren, natuur, films kijken. Wat verder nog

  • Mezelf ontwikkelen is voor mij heel natuurlijk, ik hou van verdieping.
  • Ik geniet ervan om ervaringen te combineren met kennis en te vertalen in instrumenten waar cliĆ«nten ook wat aan hebben.
  • Ik werk graag met andere mensen samen.
  • Ik heb een onderzoekende geest. In grote lijnen hou ik in de gaten wat er wereldwijd, in ons land en in mijn omgeving speelt, dat vertaal ik naar het evolutieproces waar we in zitten. Ik kijk naar wat ik daarin te bieden heb en ik sta open voor nieuwtijdse mogelijkheden.
  • Delen van ervaringen en uitwisselen van gedachten over de Nieuwe Wereld geeft mij energie.
  • Ik werk graag mee aan het ontdekken en mogelijk maken van iemands dromen.
  • Ik vind het leuk om mensen met elkaar in verbinding te brengen.
  • In de natuur en als ik bij mijn paardjes ben, onderhoud ik mijn natuurlijke zelf. Op de vragen die bij mij spelen krijg ik dan antwoord. Deze natuurbeleving deel ik graag met anderen.
  • In NieuweWereld.NU geef ik uiting aan mijn levensdoen wat mij energie geeft.

Woorden die anderen over mij zeggen:

In een cursus kreeg ik de opdracht verschillende mensen woorden te vragen waarvan zo vinden dat ze bij mij passen. Deze staan in dit hart weergegeven.

gaves

Contact Beschrijving en Woorden over mij