April doet wat ie wil, jij ook?

Wat is de symboliek van de maand april weer treffend.

Speels omgaan met de dagelijkse dingen ben ik nog aan het oefenen, de ontluikende lente helpt daarbij!

Sandra brilWaag de sprong is heel toepasselijk. Het is alweer een jaar geleden dat NieuweWereld.NU officieel haar deuren opende en ik kon voelen dat het tijd werd om met haar boodschap de wereld in te gaan: kijk met de bril van Liefde. Steeds meer mensen voelen dat de Liefde, het ware zelf geleefd wil worden. Hoe geef je jezelf, je leven en werk deze upgrade en hoe geef je dat door aan anderen. Dat is wat door mij uitgedragen wil worden.

De website over werken vanuit Magisch Perspectief en de ontwikkeltrajecten die we daarin aanbieden begint steeds meer vorm te krijgen. Daar komt veel voor kijken. Iets nieuws in de wereld brengen en een draagvlak creëren heeft tijd en aandacht nodig. Dat vraagt extra energie omdat ik daar minder ervaring mee heb. Het belang van het neerzetten kan ik goed voelen en houdt de beweging erin, ook al is het soms lastig.

Het schrijven van deze blog vraagt om contact te maken met wat er wil gebeuren en het programma voor open inschrijving daarop af te stemmen. Mijn denkbrein zegt: je moet een lange termijn planning maken maar als ik mijn ware zelf beluister kom ik tot de zomervakantie. Ik kies ervoor aan mijn ware zelf gehoor te geven, het kan zelfs niet anders omdat het zo sterk voelt.

Het is een pittige reis om de overgang te maken van ego- naar liefdesbewustzijn en het ware zelf voorrang te geven. Het ego heeft al snel het hoogste woord. Inmiddels lukt het steeds beter om contact te houden met het Ware Zelf of de connectie ermee steeds sneller te herstellen. Voor mij was het delen over deze reis van groot belang daarom zijn er vanaf nu huiskamerbijeenkomsten waarin je de mogelijkheid krijgt om over jouw reis met anderen die deze reis ook maken te delen.

Aan mijn droom heb ik al eerder woorden gegeven en beleefd. Hij begint nu in te dalen en meer zichtbaar te worden. Als je droom helder is ga je aantrekken wat past bij wie je bent en niet wat je wilt. Toen ik Wayne Dyer dat hoorde zeggen voelde dat al kloppend en nu mag ik het ervaren. Je droom gaat zich verwezenlijken door één te zijn met wie je bent en denken doen en voelen op 1 lijn te brengen zodat er niets meer tussen jou en je droom zit.
Op vrijdag 6 mei organiseer ik een dagworkshop: verwezenlijk je droom. De ochtend is er aandacht voor wat jij zou doen als je je daar helemaal vrij in zou voelen. In de middag kun je het denken, voelen en handelen over je droom in lijn brengen. Je geeft je droom hiermee een krachtige impuls.

Wil je het contact met je ware, authentieke zelf ervaren en versterken dan is een opstelling daarvoor een mooie methode. Iedere tweede donderdag van de maand organiseer ik een opstellingenavond waarbij dat kan en waarbij er ook de mogelijkheid is een thema wat bij je speelt in te brengen.

Speciaal voor opstellers: ervaar op 14 mei  het nieuwe opstellen: de stilte spreekt, een upgrade voor opstellers

Geniet van deze voorjaarsmaand met bewuste geluksmomenten!

Mijn drie geluksmomenten: liggend in het gras het contact met de natuur beleven. Denken aan iemand en haar een paar minuten later tegenkomen. Deze mail schrijven in het tuinhuis en daarbij de vogeltjes horen fluiten.

Warme groeten,
Sandra

 

Één reactie op “April doet wat ie wil, jij ook?

  1. Pingback: Symboliek van de maand april | NieuweWereld.NUNieuweWereld.NU

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *