Wat anderen over mij zeggen

´Ik ben diep aangeraakt tijdens de huiskamer vertelling bij Vonk maakt Vuur door Sandra Boer. Een diepe herkenning van dat alles er al is, dat ik er al ben en dat hetgeen zich wil ontvouwen slechts een luisterend oor nodig heeft.  Een rust daalt in. In de workshop met Sandra die daarop volgt zakt dit nog dieper in. Door dat wat Sandra in zich draagt te herkennen is de Bron ook bij mij aangeraakt.
Ik ben dankbaar voor deze ontmoeting die mij weer verder op mijn pad zal brengen´´

Dank Sandra en Kirsten en een hartegroet Hanneke
31-10-2018

Deelnemers geven aan dat ze het een ‘rake vertelling’ vonden; het zet aan het denken, het komt binnen en het inspireert. Kirsten Vonk, oktober 2018

Inspirerend je ontmoet te hebben. Je levendige heldere energie te zien en te horen van het pad dat je loopt en rijdt. Marja, oktober 2018